Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden


– De Hartenvriend is een sociaal platform waar iedereen van 18 jaar en ouder terecht kan voor een luisterend oor, een warm en openhartig gesprek en een gevoel van veiligheid. We willen als website een breed dienstverlenend platform aanbieden aan u als klant.

– Geen verhaal of gesprek is hetzelfde. Als mensen maken we allemaal dingen mee die onprettig, moeilijk of heel zwaar zijn, en soms is het lastig om daar met anderen over te praten. De consulenten van de Hartenvriend oordelen niet over uw persoonlijk situatie, of wat u allemaal heeft meegemaakt. Het belangrijkste is dat u gehoord wordt met wat u te zeggen heeft. Dat is ons voornaamste doel. U krijgt op een professionele en betrokken manier antwoord van een van onze consulenten, die allen hun uiterste best doen om er voor u te zijn.

– We hopen daarnaast dat iedere klant beseft dat hij of zij altijd zelf de keuzes in zijn / haar leven maakt. We staan u met openheid en warmte te woord, maar u bepaalt uiteindelijk zelf hoe u handelt of hoe u richting geeft aan uw leven.

– Alle consulenten worden gescreend op hun ‘luisterkwaliteiten’. Dat zijn onder andere warmte, empathie, zachtheid, begrip en het vermogen om te luisteren. We houden als bedrijf niet van mooie praat en poespas; we verkopen u de dingen niet mooier dan ze zijn. We beloven geen bergen van geluk, ook al gunnen we dat iedereen. Verder heeft alles wat we aanbieden een duidelijke naam, uitleg en prijs.

– Onze luisteraars zijn er om uw verhaal aan te horen. Van onze consulenten kunt u empathie (inlevingsvermogen), warmte en een luisterend oor verwachten. Onze consulenten geven u nooit ongevraagd advies, bieden geen therapie aan, en leveren geen kant en klare oplossingen. De vragen die ze stellen mogen alleen zijn ter verdieping, of om u een spiegel voor te houden.

– Van onze consulenten verwachten wij een integere en oprechte houding. Daarom is het ook niet de bedoeling dat een consulent om uw persoonlijke gegevens vraagt, of dat ze hun persoonlijke gegevens aan u geven. De Hartenvriend biedt met haar platform beide partijen bescherming van hun privacy en wanneer u meer aan elkaar vertelt dan nodig is, kunnen we uw privacy niet meer garanderen.

– Het is voor onze consulenten tevens verboden om medische adviezen aan u te verstrekken. Onze consulenten vervangen niet uw huisarts of specialist. We drukken iedereen wel op het hart om bij lichamelijke klachten / ongemakken als eerste een afspraak te maken met uw huisarts, en om uw gezonde verstand te gebruiken.

– De Hartenvriend wenst u als mens al het geluk toe dat u nodig heeft, en hopen dat we u als klant een stap verder kunnen helpen in het vinden van geluk, op welke manier dan ook.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of feedback? We vinden het fijn als u ons dat vertelt. Zo kunnen we onze diensten of website verbeteren. Laat het ons weten via het contactformulier. Alles wat u ons vertelt wordt door ons met vertrouwen behandeld, en uw gegevens worden, indien u dat wenst, direct na afhandeling uit ons systeem verwijderd.

De Hartenvriend is een handelsnaam van het bedrijf Spiritueel Forum Vida Aqua. Spiritueel Forum Vida Aqua is KvK geregistreerd onder nummer 62383833.


 

 

Uitgesteld Kopje Koffie

3 beschikbaar
Aanvraag Uitgesteld Kopje Koffie?
Mail ons hier

Tijdelijke aanbieding!

Speciaal ter introductie hebben we een tijdelijke aanbieding. Betaal nu slechts € 14,- (NL) of € 17,- (BE) voor 20 credits! Bestel ze snel!

Beschikbaar

In gesprek

Pauze

Dagtekst

"Het is niet voor niets dat het woord listen uit dezelfde letters bestaat als silent."

Credits

Delen