de Hartenkreet

Vraag het aan Oma Mo

OPROEP: VOOR ONZE STREAM OP 8 NOVEMBER

De Hartenkreet is het wekelijkse livestream uurtje van de Hartenvriend. In de Hartenkreet komen van 20.00u – 21.00u allerlei wekelijkse thema’s aan bod. De thema’s die aan bod komen, gaan over ons mens-zijn hier op aarde, met al zijn uitdagingen, met als hoofdlijn: hoe blijven we in de liefde?

8 november staat het thema Onze Gedachtenwereld centraal.

Klik hier om naar de stream te gaan

Wil je graag een gedicht van jezelf opdragen aan iemand? Aan iemand die je liefhebt? Wil je graag een vraag stellen over “onze Gedachtenwereld”? Of delen wat er in je omgaat?

Vul dan het contactformulier hieronder in. Als je wilt dat jouw vraag anoniem beantwoord zal worden, geef dit dan aan in de mail. Wij behandelen alle aanvragen discreet en integer. Belangrijk is dan wel dat de persoon waaraan je iets wilt opdragen, dat je deze persoon van ons live-uurtje op de hoogte brengt.

We zullen zoveel mogelijk aanvragen beantwoorden tijdens ons uurtje van de “Hartenkreet”. De link zal een dezer dagen hier geplaatst worden. Houd onze website de Hartenvriend in de gaten.

Wij horen graag jouw “Hartenkreet”. Niets is te gek!

lieve groeten,

Team De Hartenvriend 

 


Uitgesteld Kopje Koffie

3 beschikbaar
Aanvraag Uitgesteld Kopje Koffie?
Mail ons hier

Tijdelijke aanbieding!

Speciaal ter introductie hebben we een tijdelijke aanbieding. Betaal nu slechts € 14,- (NL) of € 17,- (BE) voor 20 credits! Bestel ze snel!

Beschikbaar

In gesprek

Pauze

Dagtekst

"Het is niet voor niets dat het woord listen uit dezelfde letters bestaat als silent."

Credits

Delen