Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer


De Hartenvriend is een sociaal platform voor mensen die hun hart willen luchten, en hun verhaal, verdriet of zorgen kwijt willen. Onze consulenten zijn er om uw verhaal aan te horen en om te zorgen dat u zich gehoord voelt. We zijn geen therapeuten, en bieden geen oplossingen aan.

Onze consulenten werken allen vanuit deze kaders, maar gaan op geheel zelfstandige basis het gesprek met u aan. De Hartenvriend is daarom op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de uitspraken van haar consulenten.

Onze consulenten worden uitgebreid gescreend op integriteit en hun kwaliteiten om te luisteren. Heeft u desondanks geen prettig gevoel overgehouden aan een gesprek, dan stellen we het op prijs wanneer u ons dat laat weten via het contactformulier.


 

 

Uitgesteld Kopje Koffie

3 beschikbaar
Aanvraag Uitgesteld Kopje Koffie?
Mail ons hier

Tijdelijke aanbieding!

Speciaal ter introductie hebben we een tijdelijke aanbieding. Betaal nu slechts € 14,- (NL) of € 17,- (BE) voor 20 credits! Bestel ze snel!

Beschikbaar

In gesprek

Pauze

Dagtekst

"Negeer nooit mensen die om je geven of waarvan je weet dat ze echt van je houden. Want op een dag zul je je realiseren dat je een diamant verloren hebt, terwijl je druk bezig was met stenen verzamelen."

Credits

Delen