Verzending

Verzendingen Hartenwinkel


Algemene Informatie
De Hartenwinkel is een webwinkel, we zijn alleen te vinden op het internet.

Verzenden, verzendkosten & levertijd:
Wij verzenden al onze pakketten via PostNL. Uw pakket wordt na betaling zo spoedig mogelijk ingepakt en klaargemaakt voor verzending. Onderstaande tabel geeft aan wanneer u uw pakket kunt verwachten, let op dat dit richtlijnen zijn en de ondernemer hier niet strikt aan gehouden kan worden. Indien uw order niet compleet en/of op voorraad is, ontvangt u hier een mail over op de avond van uw besteldag.

 • Besteld op:
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
 • Bezorgd op:
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Dinsdag
  Dinsdag
  Dinsdag

  (o.v.v. eventuele vertragingen PostNL)

Verzendkosten:
Nederland € 3,- (briefpost; bv. kadobonnen, vouchers)
Nederland € 3,95 (tot 2kg)
Nederland € 6,95 (2 tot 10kg)
België € 3,95 (briefpost; bv. kadobonnen, vouchers)
België € 13,- (tot 2kg)
België € 19,50 (2 tot 5kg)
België € 25,- (5 tot 10kg)

Gratis verzending:
Nederland: vanaf  €45,00
Wilt u een pakket in een ander land ontvangen; dan verzoek wij u om per e-mail (info@dehartenvriend.nl) contact met ons op te nemen.
 
Track & Trace
U ontvangt van ons een mail met uw Track en Trace code op het moment dat wij deze hebben afgeleverd bij PostNL. U kunt uw pakket volgen op: https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken/
Meer informatie betreft afleveren van uw pakket vind u op de site van Post NL 
( http://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/ )
 
Afhalen van uw bestelling:
Afhalen is bij ons niet mogelijk.

Levering / retourneren:
Op het moment dat u uw pakket in ontvangst heeft genomen heeft u een wettelijke zichttermijn / herroepingsrecht van 14 dagen. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Indien uw product een beschadiging heeft, vragen wij u altijd om een foto van het beschadigde product EN de verpakking (de doos waarin het verzonden is).

U ontvangt van ons een retourformulier bij uw pakket. Op het moment dat afgesproken wordt om een product te retourneren, krijgt u van ons per mail een verzendlabel gestuurd van post nl, welke u op het pakket kan plakken en bij post nl kosteloos kan aanbieden.

Indien u kiest voor een andere wijze van retour verzenden dan de ons aangeboden wijze van verzending, zijn de kosten voor u als consument.

Uitgesteld Kopje Koffie

3 beschikbaar
Aanvraag Uitgesteld Kopje Koffie?
Mail ons hier

Tijdelijke aanbieding!

Speciaal ter introductie hebben we een tijdelijke aanbieding. Betaal nu slechts € 14,- (NL) of € 17,- (BE) voor 20 credits! Bestel ze snel!

Beschikbaar

In gesprek

Pauze

Dagtekst

"Negeer nooit mensen die om je geven of waarvan je weet dat ze echt van je houden. Want op een dag zul je je realiseren dat je een diamant verloren hebt, terwijl je druk bezig was met stenen verzamelen."

Credits

Delen